Katere karte izbrati?

Za vas sem vedno tukaj, da vam preko vedeževanja pomagam, da se vrnete na pravo pot ali na njej enostavno ostanete. Orodja, s katerimi bom Destinna odgovarjala na vaša vprašanja, so številna in raznolika, zato vam ponujam možnost, da izberete tisto vrsto vedeževanja oz. orodja, ki vam je najbolj pisano na kožo oz. vam bo dalo najboljše odgovore na problem, ki ga imate. Zaupajte svoji intuiciji, gotovo boste izbrali prav. Da bo izbira lažja, pa morate orodja oz. vrste vedeževanja vsekakor tudi spoznati.

Seveda se lahko odločite za kombinacijo več orodij - več posameznih kart ali kombinacijo posameznih kart in angelske table - torej več različnih vrst vedeževanja, tako bodo odgovori gotovo najbolj jasni.

Pričakujem vaša vprašanja in se že veselim, da vam bom preko vedeževanja pomagala spoznati in zgraditi vašo Usodo.

Vaša Destinna

Vedeževanje s kartami Praznični orakelj

Praznični orakelj so avtorske orakeljske karte, ki v sebi nosijo moč in simboliko praznikov. Na kartah so upodobljene poosebitve praznikov in dajejo konkretne ter jasne odgovore na vprašanja povezana z različnimi temami. Skoznje boste tako spoznali svojo zgodbo, sebe ter svojo prihodnost.

Vedeževanje s Kartami boginj

To so orakeljske karte, ki vam ponujajo odgovore na vaša vprašanja skozi boginje različnih svetovnih antičnih in sodobnejših religij. V setu ni strašljivih kart, saj so boginje v svojem bistvu dobrohotne. Preko njih boste okrepili svojo žensko energijo in intuicijo, katero imamo tako moški kot ženske. Boginje pa bodo odprle tudi vašo srčno čakro.

Vedeževanje s kartami Pogovori z angeli

To so orakeljske karte, ki vam razkrivajo, kar morate vedeti, skozi angele. Angeli so bitja čistega srca, zato so njihovi nasveti vedno dobrosrčni in uperjeni v višje dobro. So zdravilci in varuhi v našem življenju. Skoznje se tako povežemo s svojim višjim bistvom, preko njih zanemarimo svoj ego in poiščemo svoje poslanstvo na tem svetu.

Vedeževanje s kartami Modrost skritih svetov

Vsi se v življenju srečujemo na eni strani z izzivi, ki nam včasih lahko povzročajo težave, a nam s tem omogočajo, da rastemo, na drugi strani pa z zavezniki, ki nam pomagajo, da gremo skozi življenje gladko in lepše. Karte Modrosti skritih svetov nosijo v sebi moč vseh elementarnih bitij iz drugih svetov – vil, duhov, magov, čarovnic, bitij narave, neba… in nas seznanjajo z našimi prednostmi in slabostmi oz. zavezniki in izzivalci na vsakem področju življenja.

Vedeževanje s kartami Nebesa čarajo

Te orakeljske karte prinašajo jasna sporočila iz v tančico skrivnosti zakritega Avalona. Razumljivo vam pojasnjujejo, kaj narediti in v vas prebujajo magično moč. Ponujajo vam možnost, da se zazrete vase in z njihovo pomočjo pridete do odgovorov, ki jih že tako ali tako nosite v svojem srcu.

Vedeževanje s kartami Magične morske deklice in delfini

To so orakeljske karte, ki vam skozi čudovite morske deklice in delfine podajajo odgovore preko katerih boste spoznali predvsem sebe, svoje resnične želje in vaš življenjski namen. Skoznje boste izvedeli, katere misli in dejanja ustvarjajo ali blokirajo upe vašega srca.

Vedeževanje s kartami Orakelj Dragonfae

Te orakeljske karte so povezane z bitji narave, torej z vilami, zmaji in ostalimi magičnimi bitji, ki so tako senčna kot sončna. Orakelj dragonfae odgovarja konkretno in brezkompromisno, skozi Dragonfae boste tako dobili smernice, kako ukrepati, kaj popraviti - tudi na sebi, kaj narediti in kako spet postati celi. Spoznali pa boste tudi, kako spet uživati v življenju in naravi, ki nas obkroža.

Vedeževanje s kartami Mitski orakelj

Mitski orakelj pripoveduje našo osebno zgodbo skozi mite, legende in zgodbe povezane s starogrškimi bogovi, polbogovi, z magičnimi bitji in junaki. Skozi zgodbe mitskega oraklja boste spoznali vašo osebno življenjsko zgodbo, kaj točno se trenutno dogaja v vašem življenju, kaj je potrebno, da se situacija izboljša in kako se bo vaša osebna zgodba pisala naprej.

Vedeževanje s kartami Zlati tarot

Karte Tarot so že od nekdaj v ljudeh povzročale zanimanje. Nekateri so se jih bali zaradi nekaj temačnih kart, ki set sestavljajo, drugi so jih oboževali. Jaz, Destinna, sem preizkusila več vrst Tarota in skozi čas našla tistega s katerim delam najlažje. Karte tarot so odlične za kompleksnejša, bolj splošna vprašanja in napovedi in vedno razkrivajo tudi tisto, zaradi česar je problem, ki ga imate, sploh nastal.

Vedeževanje s pomočjo Angelske table

Angelska tabla je čudovito orodje za kratke in jasne odgovore. Najboljša je v tem, da odgovarja na vprašanja, ki so tako enostavna, da nanje lahko odgovarjamo z 'da' in 'ne', za vprašanja preko katerih želite izvedeti, kdaj se bo kaj zgodilo, pa tudi za vprašanja kot so, kaj je vaše poslanstvo, kaj vpliva na vaše zdravje in podobno.