Magija

Magije ne moremo enačiti z vedeževanjem, lahko pa oboje povežemo. Na svoji dolgi življenjski poti sem se pogosto srečevala z magijo, zato vem o njej veliko in resnično verjamem, da je črne magije mnogo manj, kot nekateri mislijo, ob enem pa tudi verjamem in vem, da tudi v teh novodobnih časih, ko le redki še verjamejo v mite in legende, ki so oblikovali naš čas stoletja nazaj, magija še vedno obstaja. Tisti, ki vsaj malo veste o tej vedi, veste da se magija deli na belo in črno ali, bolje rečeno, temno in svetlo, znotraj tega spektra pa obstaja še veliko drugih vrst magije, ki jih povezujemo z različnimi barvami. Toda preden se začnete ukvarjati z njo - in resnično vas želim posvariti, da se s tem nikakor ni dobro igrati - se morate zavedati zakonitosti magije.

  1. Vsak urok, ki ga izvedemo, se nam trikratno povrne - in vedno se nam povrne v slabem smislu. Je pa res, da so posledice mnogo manjše, če smo naredili manjši urok, ki nima korenin v temni magiji.
  2. Če s svojim urokom želimo vplivati na nekoga drugega brez njegove vednosti ali privoljenja, ima ta urok vedno korenine v temni magiji.
  3. Magija je povezana z naravo, zato imajo uroki večji učinek, če jih izvedemo ob posebnih naravnih pojavih kot so polna luna, solsticij in podobno.
  4. Če že delate uroke, je bolje, da jih delate na sebi. Če npr. želite, da bi se neka oseba zaljubila v vas, uporabite urok, ki vas naredi bolj privlačne - ne le za to osebo.
Verjemite vase in v svoje moči, da poskrbite, da bo vaš svet lepši - tudi brez magije. Jaz zagotovo verjamem v vas!

Vaša Destinna